Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Turan’dan “Büyük bir vahamet” tepkisi

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, geçtiğimiz gün AK Parti il başkanlığı kongresine katılmak üzere Çanakkale’ye geldi. Dün ise bir dizi ziyarette bulundu. Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı ziyaret eden AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, CHP’nin mektup siyasetini eleştirerek, “Ateş yakarak, dumanla haberleşmek gibi yaklaşımların bugünün Türkiye’sinde olması büyük bir vahamettir” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, “CHP Genel Başkanına mektup yazıp, Atatürkçü olmamakla itam eden 2 tane kıymetli vekile biz sadece günaydın diyebiliyoruz. Çünkü biz Sayın Kılıçdaroğlu’nun genel başkan olması operasyonunda CHP’nin adım adım nasıl dönüştürüldüğünü, nasıl farklı kimlik içerisinde olduğunu hep beraber gözlemledik.

Artık şuan ki CHP’nin ne Atatürk ile, ne İnönü ile hatta ne Baykal ile hiçbir alakası olmadığını sadece isim benzerliğinin kaldığını görmüş olduk. Ordumuza ‘satılmış’ diye bilen, PYD’ye terör örgütü diyemeyen, Atatürk’e Atatürk demekten korkan, sonuçlar kesinleşmeden önce Biden tebrik sırasına giren CHP’lilerin olduğu bir CHP’nin tarihteki CHP ile hiçbir bağının kalmadığını herkes görmüş oldu.

Ümit ediyorum. CHP bu tarz tepkilerle kendisine gelir. Ümit ediyorum CHP’nin Atatürkçü, Milliyetçi, Halkçı insanları bu yanlış gidişe, bu kimliksiz siyasete bir ‘dur’ der. Çünkü CHP şuan geldiği yerde sadece Demirtaş’ın eş başkanlığının fiili halden resmi hale gelmesinin eksik kaldığı dönemi yaşıyor. Şuan PYD’nin terör örgütü olarak görülmediği bir CHP, bildiğiniz gibi aynı şekilde HDP’nin vagonu durumunda olup, eş bakanlığını Demirtaş’ın yaptığı bir parti haline gelmiştir. Bir diğer taraftan meseleye baktığımızda içerikten başka usulle ilgili meseleyi değerlendirdiğimizde; her partide tartışmalar, polemikler olabilir. Kendi yönetimleriyle vekilleri, örgütleri, teşkilatları arasında tartışmalar olabilir. Ama bunların usulü, yol yordamı bellidir.

Ateş yakarak dumanla haberleşmek gibi, mektupla yazışmak gibi çok geride kalan ifadelerin, yaklaşımların bugünün Türkiye’sinde olması büyük bir vahamettir. Kılıçdaroğlu yönetimi kendi vekillerini dinleyebilen, anlayabilen onlarla karşılıklı konuları değerlendirebilen bir imkan vermiş olsaydı hiçbir vekilin genel başkana mektup yazma usulünü tercih etmez diye düşünüyorum” dedi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech