Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kabiliyetimizi ortaya çıkarmayı hedefliyoruz”

Çanakkale Çalışma ve İş

Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz, kurumlar arasında işbirliğini güçlendirmek ve yeni çalışmaları planlamak adına Çanakkale Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferhat Güvel ve Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Vekili Bekir Çelen’i makamlarında ziyaret etti.

Çanakkale Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Ferhat Güvel’i ziyaretinde karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Uğur Yavuz, konumları gereği iki kurumun güçlü bir birliktelikle her alanda beraber hareket edebileceğini vurguladı. Görüşmede Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğünden Erhan Palaoğlu da hazır bulunurken kurumlar arasında ‘’Sanayi Sicil Belgesi nedir, neden alınır?’’ başlıklı işbirliğinde mutabakata varıldı.

Çanakkale Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ziyaretinde İl Müdürü Vekili Bekir Çelen’le yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunan İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz; Çanakkale’de her alanda işgücünün verimli kullanılmasına katkı sağlamanın ana hedefleri olduğunu, kurumların proje üretme kabiliyetini ortaya çıkarmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech