Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aktaş kurumları tek tek ziyaret ediyor

Vali İlhami Aktaş, göreve

Vali İlhami Aktaş, göreve başladığı günden itibaren, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Vali Aktaş, ilçelere, köylere sık sık ziyaretler gerçekleştirirken, kamu kurumlarını da sık sık ziyaret ediyor.

Valiliğin haberine göre; Vali İlhami Aktaş, kamu kurum ziyaretleri kapsamında Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünü ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bekir Çelen tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Bekir Çelen’e yeni görevinin hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ziyaretinin ardından Çanakkale Liman Başkanlığını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, Liman Başkanı Cüneyt Aydemir ile bir süre görüşerek sohbet etti. Ziyarette Vali İlhami Aktaş, Liman Başkanı Cüneyt Aydemir’e yeni görevinin hayırlı olsun temennisinde bulunarak Çanakkale Liman Başkanlığı’nın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Vali İlhami Aktaş, kamu kurum ziyaretleri kapsamında Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünü ziyaret etti. Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Ahmet Akyol tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Müdür Ahmet Akyol ile bir süre görüşerek sohbet etti. İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünün çalışmaları hakkında Müdür Ahmet Akyol’dan bilgi alarak hizmet binasında da incelemelerde bulundu. Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdür Ahmet Akyol ile kurum personeline teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Çanakkale Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü ziyaretlerinin ardından Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Öğretmenevini ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Çanakkale Öğretmenevi Müdürü Nahide Dalkıran tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Öğretmenevinin çalışmaları hakkında bilgi alarak hizmet binasında da incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz’ın da bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Öğretmenevi Müdürü Nahide Dalkıran ile kurum personeline teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Çanakkale Öğretmenevi ziyaretlerinin ardından Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Askerlik Şubesini ziyaret etti. Çanakkale Askerlik Şubesi Başkanı Albay Ahmet Ünal tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, daha sonra kurumun hizmet birimleri gezerek, personele çalışmalarında başarılar diledi. Çanakkale Askerlik Şubesi Başkanı Albay Ahmet Ünal ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, yürütülen faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Askerlik Şubesi Başkanı Per. Albay Ahmet Ünal’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Çanakkale Askerlik Şubesi Başkanlığı ziyaretinin ardından Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Kıyı Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Kıyı Emniyet Müdürü Ogün Çevik tarafından karşılanan Vali İlhami Aktaş, Kıyı Emniyet Müdürü Ogün Çevik’e yeni görevinin hayırlı olsun temennisinde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech