Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Ali Güngör Yıldız

Bravo Sayın Turan’a

“Paşa Mahalle” deyimiyle eş anlamı taşıyan Hastanebayırıspor sahası sorunu, Bülent Turan’ın küçük bir dokunuşu ile çözüme kavuştu.

Bilindiği geçtiğimiz günlerde İl Özel İdare Genel Sekreteri Abdullah Köklü’nün isminin karıştığı bir dizi iddialar dizisi gündeme gelmiş, ve sahayı bir firma temsilcisi almak istemişti. Olayın gündeme getirilmesinin ardından, mahalle sakinlerinin ve özellikle Hastanebayırıspor başkanı Zeki Parlak’ın girişimiyle sorunun çözüme kavuştuğu öğrenildi.

AK Parti Grup Başkan Vekili Bülent Turan, geçtiğimiz hafta içersinde yaptığı ikili ve üst düzey görüşmelerin ardından saha iki yıl opsiyonlu olmak üzere 3+2 yıllığına yeniden Hastanebayırısporun kullanımına verildi. Mahalle sakinleri, Bülent Turan’a teşekkür ederken, sahanın kullanım hakkının hep hastanebayırıspor da olmasını talep ettiler.

Satın alma isteği sorununun çözüme kavuşturulmasının ardından, mahalle sakinleri ve spor camiası bir oh çekerken, bazı üst düzey bürokratların da olur olmaz işlere burnunu sokmaması gerektiği, Bülent Turan’a ve ekibine rağmen, birilerinin kendi çapında oyun kurmaya çalışmaması gerektiğini ileri sürdü.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech