Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yüz yüze eğitim için tarih 15 Şubat

Milli Eğitim Bakanı Ziya

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kontrollü gittiklerini belirten Bakan Selçuk, yüz yüze eğitim ile ilgili 15 Şubat tarihini işaret etti.

Bir televizyon programına katılan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, milyonlarca vatandaşın beklediği yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk Şubat ayını işaret etti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk yüz yüze eğitim ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Selçuk, yüz yüze eğitimle ilgili 15 Şubat’ı işaret ederek, “Başlangıçta açılsın veya açılmasın diye tartışmalar oldukça yoğundu ama şu anda açılsın noktasında ciddi bir beklenti var. Bizim asıl baktığımız yer Sağlık Bakanlığı, Bilim Kurulu, cumhurbaşkanımızın liderliğinde kabinenin alacağı kararlarla bağlantılı.

Bütün dünyadaki ülkelere baktığımızda başka ülkeler ne kadar açık tuttu? Benzer salgın süreci olan ülkeler dahil. Biz ne kadar açık tuttuk? Bir karşılaştırma yaptığımızda biz aslında çok kontrollü gittik. Bizim okullarımızın açık olma süreci, çok daha az. 15 Şubat’ta okulları açmakla ilgili zaten bir ilke kararı aldık” dedi.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech