Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çanakkale yeni bir işletme kazandı

Çanakkale Ticaret ve Sanayi

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, geçtiğimiz gün, Asa Kahramanlar Et ve Süt Ürünleri San. Tic.Ltd.Şti’nin açılışına katıldılar.

Çanakkale Merkez Troya Caddesi’nde faaliyete geçen şarküteri şube açılışına, geçtiğimiz gün Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu da katıldı.  Çanakkale Borsa Meclis Başkanı Abdullah Deniz ile firma yetkilileri Anıl Kahraman ve Ali Kahraman hazır bulundu.

Açılışla ilgili bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “Odamız üyesi Asa Kahramanlar Et ve Süt Ürünleri San. Tic.Ltd.Şti firmamızın Troya caddesinde faaliyete başlayan yeni şubesinin açılışına katıldık. Covid-19 dönemimde yatırım yaparak istihdam yaratan üyemize iş yerinin hayırlı olmasını temenni ediyor, bol ve bereketli kazançlar diliyoruz” dedi.

Sosyal medya hesabından açılışla ilgili paylaşımda bulunan Başkan Gökhan ise, “Ali ve Anıl Kahraman kardeşlerin yeni açmış olduğu şarküteriyi ziyaret ettim. Zor zamanlardan geçilen ekonomide açılan yeni işyerinin, Kahraman ailesine ve kentimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech