Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ocak ortası 20 derece hava!

Küresel ısınma tüm somutluğuyla,

Küresel ısınma tüm somutluğuyla, kendisini hissettirmeye devam ediyor. Geçtiğimiz senelerde kar yağışı ve fırtına gördüğümüz Çanakkale’de, hava şimdilerde 20 derece.

Ocak ayının ortası, geçtiğimiz günlerde bir fotoğraf paylaşmıştık. Tarih 7 Ocak 2020 idi. Çanakkale’de, 7 Ocak 2020’de kar yağışı başlamış, sıcaklıklar 0 derece dolaylarında seyir ediyordu. Aynı Çanakkale’de, aradan bir yıl geçti ve ne kar yağışı gördük, ne de yağmur. Bulutlu ama yağışsız geçen havaların üzerine bir de sıcaklıklar bir hayli yükselmeye başladı. Çarşıda, vatandaş mont giymeyi bırakırken, sokaklarda hırkalarla gezmeye başladık. Dünden önce ve geçtiğimiz gün sıcaklıklar öğle saatlerinde 20 dereceye kadar çıktı.

11-12 Ocak tarihlerinde, gündüz sıcaklık 15 ile 20 derece arasında seyir ederken, vatandaşlar hırka ile kordonda ve çarşıda yürüyüş yapar oldular.

Meteorolojik verilere göre, yarından itibaren hava sıcaklıkları düşüşe geçiyor. Gündüz sıcaklıklar 10 derecenin altına inerken, akşam ise yağmurla birlikte, sıcaklıkların eksilere inmesi bekleniyor. Nihayet kış gelmek üzere…

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech