Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajları

Dün olduğu gibi bu

Dün olduğu gibi bu gün de Çanakkale’nin önde gelen isimleri ve çeşitli kurumlar 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü sebebiyle mesajlar yayınladı.

Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar; “Böylesine bir süreçte halkın bilgilenmesi, kamuoyu adına takipçilik işlevinin gerçekleşmesi, dolayısıyla demokrasinin pekişmesi için gazetecilerin günümüzde daha da önemli olduğunu düşünmekteyiz. Dün olduğu gibi bugünde çalışan gazetecilerimizin yanlarında olduğumuzu bugün vesilesiyle bildirir, taleplerinin biran önce yerine getirilmesini diler, tüm zorluklara rağmen görevini özveri içinde yerine getiren değerli gazetecilerimizin gününü kutlar, meslek hayatlarında mutluluk, sağlık ve başarılar dilerim” dedi.

Eğitim-Bir-Sen Çanakkale 1 No’lu Şube Başkanı Resul Can; “Eğitim-Bir-Sen Çanakkale 1 No’lu Şube Başkanı Resul CANEğitim-Bir-Sen olarak, daha geniş yasal haklara sahip olmaları dileği ile mesai kavramı olmaksızın gece gündüz demeden ter akıtan basın emekçilerinin ‘Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, bugünün çalışma şartlarının iyileştirilmesine vesile olmasını temenni ediyoruz.” dedi.

EĞİTİM-İŞ Çanakkale Şube Yönetim Kurulu; “Eğitim-İş olarak, hapishanelerde tek bir tutuklu gazetecinin olmadığı, “kral çıplak” demenin bir beyan kabul edildiği, 10 Ocak’ların tam anlamıyla bayram gibi kutlanabildiği bir Türkiye için mücadele edeceğimizi vurguluyoruz.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech