Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehitlerimizi Saygıyla Anıyoruz

“9 Ocak İtilaf Devletlerinin

“9 Ocak İtilaf Devletlerinin Gelibolu Yarımadası’nı Tahliyesinin 105. Yıl Dönümü” pandemi kapsamında alınan tedbirler ve 9 Ocak’ın kısıtlama gününe denk gelmesi sebebiyle sınırlı katılım ve sosyal mesafe kurallarına uygun olarak Çanakkale Şehitler Abidesi’nde resmi bir program ile kutlandı.

Çanakkale Tarihi Alan Başkanlığı’nın haberine göre; Vali İlhami Aktaş, 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mustafa Oğuz ve Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir’in Atatürk Anıtı’na çelenk sunumlarıyla başlayan program, şehitlerimiz için saygı duruşunda bulunulması, İstiklal Marşı’nın okunması, Kur’an-ı Kerim tilaveti ve dua okunmasının ardından protokol üyeleri tarafından şehitliklere karanfil bırakılmasıyla sona erdi.

Programa Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, 2. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mustafa Oğuz, Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğ. Mehmet Cem Okyay, Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, Eceabat Kaymakamı Mustafa Çiftçiler, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Tahsin Saruhan, Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli ile Çanakkale Protokolü katıldı.

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech