Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İYİ Parti: “Bir açıklama yaptırım beklemekteyiz”

Geçtiğimiz gün gerçekleşen, Ocak

Geçtiğimiz gün gerçekleşen, Ocak ayı belediye meclis toplantısında, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile İYİ Parti Meclis Üyesi Burak Kunt arasında gerginlik yaşanmıştı. O gerginlik anlarında, Başkan Gökhan, “İYİ Parti’nin varlığı, Cumhuriyet Halk Partisi sayesindedir” söyleminde bulunmuştu. İYİ Parti İl Başkanlığı konuyla ilgili basın açıklamasında bulundu.

İYİ Parti İl Başkanlığı, Çanakkale’nin en çok konuşulan konularından birisi olan ve 3 gündür il gündeminde bulunan konuyla ilgili yazılı basın açıklamasında bulundu.

İYİ Parti İl Başkanlığı tarafından yapılan yazılı basın açıklamasında, “Çanakkale Belediyesi Ocak ayı meclis toplantısında, Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan’ın, İYİ Parti belediye meclis üyesi Sayın Burak Kunt’a ve nezdinde, İYİ Parti’ye yönelik olarak söylediği ”İYİ Parti’nin varlığı, Cumhuriyet Halk Partisi sayesindedir” sözlerine binaen:

Konuşma yapan, seçimlere birlikte girdiğimiz ve bundan dolayı tarihinin en yüksek oyu ile seçilen bir belediye başkanı, maalesef demokrasi bazı bedenlere yük gelebilir, belki de kendi çıkarları için millet ittifakı iki partimizin ve kıymetli genel başkanlarının ülke yararına atmış olduğu adımları anlamamış olabilir.

Bu söylem Cumhuriyet Halk Partisi ve ona gönül veren teşkilatlarında anlamlandıramadığı bir söylem olmuştur. Biz Çanakkale İYİ Parti olarak konunun önemine binaen, her iki genel merkezimizi bilgilendirdik. Şimdi Çanakkale CHP İl Başkanlığı’ndan, Belediye Başkanı adına bir açıklama ve yaptırım beklemekteyiz. Daha sonra detaylı bir açıklama yapacağız. Kamuoyuna saygılarımızla…” ifadelerinde bulunuldu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech