Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

‘Mutluluk Ormanı’ tahsisi kaldırıldı mı?

Radar tepesi mevkiinde bulunan

Radar tepesi mevkiinde bulunan ve Orman Bölge Müdürlüğü’nden İl Özel İdaresi tarafından tahsis edilen Mutluluk Ormanı’nın tahsisinin kaldırıldığı ileri sürüldü.

Orman arazisi üzerinde bulunan ve İl Özel İdaresi’ne tahsis edilen Radar tepesindeki “Mutluluk ormanı” ismi verilen özel alan, İÇDAŞ tarafından tesisleştirildi. Üzerine tesislerin yapılmasının ardından bu alan İl Özel İdare’ye devredildi. Özel İdare de bu alanı daha sonra açık artırma usulü ile işletmeciye kiraladı. Ardından bu işletmeci, ihale yöntemiyle aldığı alanı çalıştıramadı. Ortaya atılan iddiaya göre; bu alan daha sonra üzerinde bulunan tahsisin kaldırıldığı ve birilerinin bunu istediği ileri sürüldü.

İşletmeyi yakından tanıyan isimlerin ve yurttaşlar adına soruyoruz:

İl Özel İdaresi, bu yerin tahsisini niçin kaldırdı? Burası için verilen teminat mektubu ne oldu? Tahsisin kaldırılması yerine bu işletme yeni bir açık ihale yöntemiyle yeni sahibine verilemez miydi?

İl Genel Meclisinde çoğunluk üyeye sahip olan CHP grubu, bu gelişmeleri izliyor mudur?

Öte yandan Teknopark arazisi içine yapılan Vali yardımcıları lojmanlarının bulunduğu İl Özel İdaresine ait misafirhanede hafta başında kaleme alınan bir iki haberin ardından hummalı bir çalışma yapılarak yeni bir düzenleme sistemine gidildiği belirtildi.

Bu mekan, niçin her iddia ve haberin ardından niçin sürekli değiştirilip duruyor? En üst yönetimin bu konuda bilgisi, ilgisi var mıdır?

Geçtiğimiz yıllarda, Bingöllü müteahhitlerin aldığı Bayramiç spor salonu ve Bayramiç yurt binası yapım işinde, bakanlığın aksi görüş belirtmesine rağmen idare işi feshedip teminatı geri ödedi mi?

Bu inşaat tamamlandı mı? Yoksa yarıda mı kaldı? Bu işten müteahhit mi yoksa Özel İdare mi karlı çıktı? Bu işlerin hesabı sorulup hesap veren oldu mu?

Güngör Yıldız

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech