Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

ÇTSO ile HalkBankası protokol imzaladı

Çanakkale’de faaliyet gösteren işletmelerin

Çanakkale’de faaliyet gösteren işletmelerin “Ticari Mal Alım-Satım” süreçlerini kolaylaştırmak için hayata geçirilen “Halkbank Paraf Kart Tedarik Zinciri Finansman” protokolü, geçtiğimiz gün  ÇTSO ve Halk Bankası arasında imzalandı.

ÇTSO Kongre Fuar Merkezinde gerçekleştirilen finansman protokolünde; ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Yönetim Kurulu Sayman Üye Özgür Ekşi, Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Temiz, Türkiye Halk Bankası A.Ş. Balıkesir Bölge Koordinatörü Erdoğan Başıhoş, Balıkesir Bölge Pazarlama Müdürü Turay Baş, Çanakkale Şube Müdürü Ali Devrim Önder, KOBİ Müdür Yardımcısı Yenal Tekin Nalcı, KOBİ Müşteri İlişkileri Yetkilisi Emrah Özer ile Genel Sekreterler Sema Sandal hazır bulundu.

Halk Bankası ile imzalanan protokol hakkında bilgi veren Başkan Selçuk Semizoğlu; “İmzalamış olduğumuz Paraf kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı Protokolüyle üyelerimize, alternatif tahsilat ve ödeme yöntemi, çek, senet, teminat mektubu vb. ürünlere alternatif oluşturarak süreçleri sadeleştirme, POS üzerinden yapılacak satışlarda satıcıya tahsilat garantisi sunma, eşit taksitli/vadeli mal ve hizmet satışlarının tahsilatını Banka garantisi ile yapabilme, avantajlı fiyat ve vadelendirme avantajı sunma, mal ve hizmet alımları eşit taksitli veya esnek vadeli olarak gerçekleştirilebilme, alıcı firmalar 540 güne varan vadeye kadar işlem yapabilme, mal ve hizmet alımları için nakit taşıma ihtiyacını ve riskini ortadan kaldırma, tek karta çoklu limit yönetimi; aynı kart ile kapalı devre ve genel limit kullanım imkanı, öngörülebilir maliyet gibi imkanlar sunacaktır.

Üyelerimiz konuyla ilgili detaylı bilgiyi Halk Bankası şubelerinden alabilir. Protokol imzalamak için Halk Bankasının değerli temsilcilerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech