Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Alper Yancar

Eski yıllar diliyorum

Bir yıl daha bitmek üzere. Yeni bir yıl ve yine bir yıl. Hayat aslında belli bir yaştan sonra geriye doğru yaşanırsa hafifliyor insanın ruhu. Çocukluğumuzdaki saflığımıza ve özümüze ne kadar ulaşabilirsek o kadar yaşamın gerçek amacına da ulaşmış oluyoruz.

Öğrenilmiş çaresizlikten sıyrılıp kendi hikayemizi kendi kendimize yazabilmek için hadi gelin içten bir yeni yıl mesajı gönderelim gökyüzüne,

Güneşi maviye, denizi turuncuya boyayacağın. Doya doya sevinip, kana kana sevileceğin. Hala dünyayı bir oyuncak bebek kadar küçük, su birikintisinde yüzdürdüğün bir kağıt kayık gibi coşkuyla kılabileceğin. Parmaklarını çamura bulayıp, avuçlarının içiyle bizi korkutacağın. Korkuturken deli gibi eğleneceğin. Hala güne bir varmış gibi masalla başlayıp bir yokmuş gibi çocuksu huzurunla her şeyden habersizce uyuyacağın. Az, eksik ve küçük şeylerle büyük mutluluklar yaşayacağın ve hepsinden önemlisi hala hayal kurmayı başarabilen o çocuk ruhuna ve çıkarsızca seven o minik yüreğine geri döneceğin bir yıl olması dileğiyle.

Nice Eski Yıllara…

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech