Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yılın son toplantısı yapıldı

Çanakkale İl İstihdam ve

Çanakkale İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu 2020 yılının son toplantısı için Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Vekili Mehmet Uğur Yavuz başkanlığında Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odasında bir araya geldi.

Toplantıya Kurul üyeleri ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak, ÇTSO Genel Sekreteri Sema Sandal, GMKA Koordinatörü Recai Başaran ve İl Milli Eğitim Şube Müdürü Cengiz Yılmaz katıldı.

2020 yılı istihdam ve mesleki eğitim faaliyetlerinin gözden geçirilmesinin ardından kurul üyeleri gündem maddelerini görüştüler. Kurul üyeleri; Çanakkale’de faaliyet gösteren firmalarda “İnsan Kaynakları” kültürünü geliştirmek ve mevcut İK17 Platformunu daha etkin kullanmak adına ÇTSO üyesi firmalarıyla mevcut İK durumunun analizi ve envanter oluşturma çalışmalarının yapılması ve İnsan Kaynakları Meslek Elemanı olarak işgücü piyasasına hazırlanacak uygun bölümlerde okuyan ÇOMÜ öğrencilerinin belirlenmesi, bu öğrencilerin staj, Sosyal Çalışma Programı ve İşbaşı Eğitim Programlarına katılımları için ÇOMÜ ile bir protokol imzalanması maddelerini görüşüp karara bağladılar.

Toplantı 2021’in ilk İİMEK Gündeminin görüşülmesi ve bir sonraki toplantı tarihinin belirlenmesinin ardından sona erdi.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech