Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Gökhan: “Gönül borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz”

Özellikle koronavirüs sürecinde, yoğun

Özellikle koronavirüs sürecinde, yoğun bir şekilde mesai harcayan, yaklaşık 10 aydır süren salgın sürecinde, 24 saat görev yapan cenaze işleri personellerine, geçtiğimiz gün Başkan Gökhan ziyarette bulundu. DİSK Genel İş Başkanı Metin Ceylan’ın da katıldığı ziyaret ile ilgili Başkan Gökhan, “Çalışanlarımıza gönül borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz” dedi.

Koronavirüs salgını süresince, Mart ayından itibaren, yoğun bir şekilde, gece gündüz çalışan Çanakkale Belediyesi’nin Cenaze İşleri personelleri, geçtiğimiz gün, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile bir araya geldiler.

Başkan Gökhan ve DİSK Genel İş Sendikası Başkanı Metin Ceylan, belediye personelleri ile bir araya gelerek, istişarelerde bulundular. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Pandemi sürecinde de canını dişine takıp, 24 saat görev yapan çalışanlarımıza gönül borcumuzu ne yapsak ödeyemeyiz. Bu sabah Belediyemiz Cenaze İşleri personellerimiz ile bir araya gelerek kendilerinin ihtiyaçlarını ve taleplerini dinledik” ifadelerini kullandı.

DİSK Genel İş Sendikası Başkanı Metin Ceylan ise yapmış olduğu paylaşımda, “Bu sabah mesaisine Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar ile birlikte, pandemi koşullarında büyük risk altında çalışan Mezarlıklar Birimi’ni ziyaret ederek başladık. 24 saat kesintisiz hizmet veren değerli çalışma arkadaşlarımıza kolaylıklar dileriz” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech