Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Online Export Akademi Programı” düzenlenecek

Ticaret Bakanlığı ve UPS

Ticaret Bakanlığı ve UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. işbirliğinde kadın ve genç girişimcilere yönelik “Online Export Akademi Programı” düzenlenecek.

Ticaret Bakanlığı ve UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. işbirliğinde kadın ve genç girişimcilerin ihracata yönelmelerine katkı sağlayacak ve bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak için 23 Aralık 2020 Çarşamba günü saat 09:30’da “Online Export Akademi Programı” düzenlenecek. Kayıt için : https://ups.zoom.us/webinar/register/WN_zP5PBXu-RQGa3_1L0LKLsg linkinden ulaşım sağlanabilecek.

Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü ‘nün 02.12.2020 tarihli ve 59481425 sayılı yazısına istinaden; İhracat Genel Müdürlüğü bünyesinde kadın ve genç girişimcilere ihracat desteklerini daha iyi anlatabilmek, onların bu desteklerimizden daha fazla yararlanmalarını sağlayabilmek, ihracat destekleri anlamında yeni ihtiyaçlar ile kadın ve genç girişimcilerin rekabet avantajı sağlayabilecekleri sektörleri tespit etmek, bu sayede de uluslararası rekabetçiliklerini ve e-ihracattan aldıkları payı artırabilmek, bu amaçla eğitimler vermek misyonu ile “Kadın ve Genç Girişimciler İhracat Daire Başkanlığı” oluşturuldu. Böylelikle kadın ve genç girişimcilerimize daha hızlı ve etkin hizmet verilmesi hedeflendi.

Ş. Ezgi Tuncel

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech