Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mücadelede kontrol bizde”

Artan vakalar ve kısıtlamalarla

Artan vakalar ve kısıtlamalarla geçen içinde bulunduğumuz bu günlerde, Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, önemli değerlendirmelerde bulundu. Başkan Zileli, “Her birimiz kendimiz ve sevdiklerimiz için kişisel olarak alacağı önlemler virüsle mücadelenin temelinde yer almakta” ifadelerini kullandı.

Çanakkale genelinde vakalar artmaya, vakalar arttıkça kısıtlamalar gelmeye, kısıtlamalar geldikçe, toplumun her kesimi biraz daha zorlanmaya devam ediyor. Artan vakalar zincirleme bir şekilde hayatın olağan akışını aksatırken, alınan önlemlerle artış hızı düşürülmeye çalışılıyor.

Bu ortamda, geçtiğimiz günlerde, Eceabat Belediye Başkanı Saim Zileli, sosyal medya hesabı üzerinden önemli bir değerlendirmede bulundu. Başkan Zileli, “Covid-19 salgınıyla mücadelemiz devam etmekte. Hep birlikte bunaltıcı, yorucu ve ruhsal olarak zorlayıcı bir süreçten geçiyoruz. Ancak lütfen tedbiri elden bırakmayalım. Bu süreci sadece bu şekilde atlatabiliriz. Her birimizin kendimiz ve sevdiklerimiz için kişisel olarak alacağı önlemler virüsle mücadelenin temelinde yer almakta.

Bu nedenle; zorunlu olmadıkça dışarı çıkmamaya özen gösterelim. Yakınlarımızla olan görüşmelerimizi bir süre daha erteleyelim. Kendimizden herhangi bir şüphe duyuyorsak izolasyon kurallarına uyalım. Maske, mesafe, hijyen hususlarına kesinlikle özen gösterelim. Biliyoruz ki mücadelede kontrol bizde” ifadelerini kullandı.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech