Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şener Akçay: “Köylere  su yerine park”

AK Parti İl Genel

AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Şener Akçay, geçtiğimiz gün 2021 bütçesi ile ilgili eleştirilerde bulundu. Şener, suyu olmayan köylere parklar yapıldığını ve su sorunu yaşanan köylere GES paneli konuşulduğunu belirtti.

İl Genel Meclisi tarafından geçtiğimiz ay oylanan 2021 yılı bütçesi tartışılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz gün AK Parti İl Genel Meclisi Üyesi Şener Akçay, konuyla ilgili eleştirilerini sıraladı.

Akçay yapmış olduğu sosyal medya paylaşımında, ” Köyde su yok GES panel ihtiyacı… Su yerine park… Grup yollarımız yerine,100 m2 düğün salonu… Mazot yerine kantar… Daha çok çok yanlışlar var. Güldürmeyin kendinize, tüm muhtarlarımız her şeyin farkında.

Küçük bir örnek; merkezde 52 köyümüz var ve muhtarlarımızın ihtiyacı olan greyderimize 0 ödenek verilmiş ve de arazi yollarına girilmesin diyen de sizlersiniz. Bir sürü can pazarı yaşanan köprüye bütçe ayırmayan sizsiniz!

Merkezimizin Bodurlar, Maraşel Fevzi Çakmak, Çamyayla, Kocalar, Salavat, Belen, Özbek köylerimizin yolları İçin ne ödenek ne de yama ödeneği ayırmayan sizlersiniz.

Bu güne kadar tüm köylerimizin ihtiyaçlar nasıl giderilmişse hizmetler nasıl gerçekleştirilmişse hizmet aşkımız yine devam edecektir. Algı yapmaktan vazgeçin. Yaptığınız kalemleri görüyor ve izliyorum.

Şunu söylemek istiyorum ki lütfen kendinize gelin. Göz boyama siyasetinden uzaklaşın tüm gerçekleri halkımız da muhtarlarımız da biliyor. Kimse unutmasın ki tüm köylerimiz, beldelerimiz dahil parke taşa Ak Parti ile kavuşmuştur. Kimse unutmaz yollara midiye kabuğu çekildiği günleri. Kanalizasyon şebekeleri, arıtmalar, halı sahalar,basketbol sahaları, kurumlar, okullar vb gibi aklıma gelemeyen birçok yatırımlar yaptık.

Olmayacak kalemlerden para kesilerek bütçe yönetilmez yönetilmeye de çalışıldığı vakit gereğini devlet yapacaktır. Tüm Çanakkale halkımıza ve kamuoyuna arz ederim” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech