Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kısıtlama ve yağmur buluştu

Cuma günü saat 21.00’de

Cuma günü saat 21.00’de başlayan sokağa çıkma kısıtlaması, Pazartesi sabah 05.00’e kadar sürdü. Uzun süre, sadece bakkala, kasaba, manava gidebilen Çanakkaleliler, yine hafta sonunu evlerinde geçirdiler. Bu süre zarfında, Çanakkale’de sessizlik hakim olurken, beklenen yağışlı havada şehir için adeta nefes oldu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında, sokağa çıkma kısıtlaması bu hafta sonu da uygulanırken, vatandaşlar Cuma saat 21.00’den, Pazartesi saat 05.00’e kadar evlerinde vakit geçirdiler. Kentliler sadece, belirlenen saatlerde kasap-manav-market gibi dükkanlardan alışveriş yaptılar. Alışverişini yapan kentliler hızlı bir şekilde evlerine döndüler. Kordon boyu özellikle bomboş görüntüsü ile arşivlik fotoğraf manzaraları sundu.

Çanakkale’de kısıtlamanın yanı sıra, beklenen yağışlı hava özellikle Cuma akşamı ve Cumartesi günü gün boyu etkindi. Yağmurlu havayı mutluluk ile karşılayan kentliler, camlardan, balkonlardan yağışın keyfini çıkardılar. Çanakkale uzun zamandır hasret kaldığı yağmura kavuşurken, yine bomboş bir hafta sonunu geride bıraktı.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech