Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

“Mesele bütçemizdir”

Bugün Saadet Partisi Çanakkale İl Başkanlığı’nda basın mensuplarının davetli olduğu bir kahvaltı düzenlendi ve yılın son basın açıklaması gerçekleştirildi. Yılsonu olması sebebiyle basın açıklamasının konusu ise bütçe oldu.

Saadet Partisi Çanakkale İl Başkanı Süleyman Saçıkara tarafından yapılan basın açıklamasında; “Yılın son ayında bir basın toplantısı yapacağız. Tabii, yılın son ayı olunca mesele nedir? Mesele bütçemizdir. Türkiye’deki genel bütçemizin başsız kaldığı, dün de tartışmaların konusuydu. Bundan önceki bütçelerin sorumlusu kimdi? Başbakandı. Şimdiki bütçenin sahibi kim? Sıradan bir memur. Bu da ne demektir? Türkiye başsız demektir.

Ülkemiz şu anda pandemi döneminden geçiyor. Çanakkale’miz de bu pandemiden çok etkileniyor. Esnafımız çok zor bir durumdan geçiyor. İnşallah hep beraber el ele verip bu zor durumları hep beraber aşacağız diye düşünüyoruz. Saadet Partisi olarak ne diyorduk biz? 1969’ da ilk çıkışımız; önce ahlak ve maneviyat, arkasından ağır sanayi. İkisi beraber yürümesi lazım derken bu arkadaşlarımız yanlış politikalardan dolayı ülkemizi sürükledikleri yerlerde hep beraber yaşıyoruz. Bunun yanında kuru yanarken yaş da yanıyor. Bunun için hep beraber, el ele verip bütün siyasi partiler, Çanakkaleliler olarak, bu işin üstesinden geleceğiz.” dedi.

Ş. Ezgi Tuncel

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech