Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Merakla beklenen ihale sonuçlandı

Çanakkale’nin biteceği günü dört

Çanakkale’nin biteceği günü dört gözle beklediği, Yeşil Belediye Binası için düzenlenen ihalede sona gelindi. Çanakkale’nin merakla beklediği ihale netleşti ve imzalar atıldı.

Çanakkale Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve aradan geçen yıllar süresince, inşaatı duran Yeşil Belediye binası için olumlu haber kamuoyu ile paylaşıldı. Tamamlandığında, modern ve çağdaş bir tesis haline gelecek olan yeşil belediye binası için ihale yapılmıştı. Yapılan ihaleye 7 firma katılırken, hiçbir firma Çanakkale firması olmamıştı.

Diyarbakır, İstanbul ve Ankara firmalarının yarıştığı ihalede 49 Milyon 917 Bin TL teklif sunan Caniz İnşaat ihalenin kazananı oldu. Yeşil Belediye Binasında düğüm bir anlama çözülürken, Çanakkaleliler dört gözle binanın tamamlanacağı günü bekler oldular.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan konuyla ilgili sosyal medyadan bilgilendirmede bulundu. Başkan Gökhan tarafından sosyal medyada yapılan paylaşımda, “19 Ekim 2020’de e-ihale yöntemi ile gerçekleştirilen Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası ile Yakın Çevresi Düzenlemesi İkmal Yapım İşi ihalemizi alan Caniz İnşaat yetkilisi ile imzaları attık, kısa zamanda binamıza kavuşmak dileğiyle müteahhit firmaya kolaylıklar dilerim” ifadeleri kullanıldı.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech