Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Ãœyelik
Ãœye GiriÅŸi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bu kalabalıkla korona ile savaşılır mı?

Geçtiğimiz gün öğle saatlerinde,

Geçtiğimiz gün öğle saatlerinde, belediye otobüsünde çekilen bir fotoğrafta, toplu ulaşımda yaşanan kalabalık gözler önüne serildi. Vatandaş tepkisini sosyal medyadan dile getirirken, toplu ulaşımda acilen bir düzenleme yapılması gerekliliği resmen belgelendi.

Koronavirüs vakalarının her geçen gün bir öndeki güne oranla artış gösterdiği ilimizde, sokağa çıkma kısıtlaması dışında kalan günlerde, çalışan kentliler için hayat akışında devam ediyor. Sabah saatlerinde işlerine gitmek için evlerinden çıkan kentliler, toplu ulaşımda bir yerden bir yere ulaşmak için çaba gösteriyorlar.

Türkiye’nin, koronavirüs salgınından bu denli ağzı yanmışken, toplu ulaşımda oluşan yoğunluk pes dedirtti. Öğle saatlerinde Ç11K’da çekilen bir fotoğrafta, sosyal mesafenin olmadığı ve kentlilerin birbirlerine aşırı derece yaklaştıkları görüldü.

Otobüse binen vatandaşlar, yapacak bir şeyin olmadığını, herkesin şahsi arabasının olmadığı ve toplu ulaşım kullanmak zorunda olduklarını dile getirdiler. Çanakkale Belediyesi tarafından, ayakta alınan yolculara getirilen kısıtlamanın yeterli olmadığı ve acilen bir çözüm bulunması gerektiği belgelenmiş oldu.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan kentliler, bu şekilde korona ile mücadele edilemez yorumlarında bulundular.

Tunahan Ãœnsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech