Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sultanlar ilk 3’te

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nin, 9.haftasında,

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nin, 9.haftasında, Çanakkale Belediyespor, Edremit deplasmanındaydı. Edremit Belediyesi Altınoluk ile karşılaşan Boğazın Sultanları, sahadan galibiyetle ayrılmasını bildiler. Sultanlar galibiyet serilerine devam ederlerken, elde ettikleri zaferlerle ligde üst sıralarda konumlandılar.

Sigorta Shop Kadınlar 1.Ligi’nin, bu sezon başarılı temsilcilerinden olan Çanakkale ekibi, Çanakkale Belediyespor, geçtiğimiz günlerde Edremit deplasmanındaydı. Edremit Belediyesi Altınoluk ile ligin 9.haftasında karşı karşıya gelen Boğazın Sultanları, kıran kırana geçen mücadele yoğun bir çaba sarf ettiler. Setlerin bir gidip bir geldiği müsabakada, pes etmeyen sultanlar, sahadan 3-2 galip ayrılmasını bildiler. Son haftalarda elde edilen galibiyetlerle, alınan puanlar neticesinde sultanlar, ligin en iyi 3 takımı arasına adlarını yazdırdılar.

Müsabakanın set sonuçları; 27-29, 25-20, 25-18, 15-25, 12-15

Ligde 9 hafta geride kalırken, Çanakkale Belediyespor, 12 kulüp arasında, 3.sırada kendisine yer buldu. Kadınlar 1.Ligi’nde, Çanakkale Belediyespor, 8 maça çıktı. 8 maçta sultanlar, 6 galibiyet-2 mağlubiyet aldılar. 17 puanla, ligde üçüncü sırada yer bulan Çanakkale Belediyespor, zirveyi zorlamaya devam ediyor.

Tunahan Ünsal

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech