Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

NEREDESİNİZ?

Kadın dernekleri. STK lar. Kadın hakları savunucuları. Sahi, nerelerdesiniz?. Juan Pataklık adlı bir yazar müsveddesi, kadınlarımıza, yanı analarımıza, bacılarımıza hakaret etti. Allah rızası için, bir tekinizden kınama, protesto gelmedi. Neden acaba? Söyleyen sol cenahtan ondan mı? Bakınız. Şunu peşin olarak söyleyelim ki, son günlerde bir parti mensuplarının karıştığı taciz olayları, o kurumu bağlamaz. Her teşkilatın içinde üç beş çürük elma bulunacaktır. Önemli olan nedir? O çürükleri temizlemek. Gereğini yapmak. Eski vekil Yarkadaş, ortaya çıkan tecavüz olaylarını bir, bir anlattı. Partisinin, bunlara bir şey yapmadığını açıkladı. Vayyy Vatan haini oldu.
Bizleri hayrete düşüren, Gazeteci Juan Pataklık’ın.bir TV kanalında,bu olaylarla ilgi yaptığı açıklamayı,virgülüne dokunmadan yazıyoruz..”Efendim birileri taciz bilmem ne diyerek meseleyi Ana muhalefet partisine getirmeye çalışıyorlar. Taciz dedikleri ne? Yetişkin insanların arasında yaşanan ve hoş olmayan bir olay. Şimdi burada ise ne olduğunu tam bilmiyoruz. Şimdi kadınlar şikâyetçi oluyor. Olmaz mı olur? Ama bunlar yetişkin insanlar arasındaki bir olay. Bu erkeğin densizliğinden, erkeğin saçmalığından oluyor. Eee, buraya kadar geldiğimize göre kadın da YOLLU herhalde diye düşünmüş. Kadın da git işine deyince olay çıkmış. Ama bunu tacizci parti diye anlatıyorlar”.
AYIP YAHU
Aynen böyle diyor. Dikkat buyurun lütfen. Taciz ve tecavüz desteklediği parti içinde yaşanınca taciz ve tecavüz olmuyor. Sadece yetişkin insanların arasında yaşanan tatsız bir olay olmuş oluyor. Kendi partisinin erkekleri herhangi bir kadına “Yollu” diyerek, istediği gibi tacizde bulunabiliyor. Kadın direnirse şiddet uygulayabiliyor. Tuvalete kapatıp ağzını burnunu dağıtarak istediği gibi cinsel istismarda bulunabiliyor. Çünkü bunlar yetişkinler arasında yaşanan, günlük olaylar olmuş oluyor. Ama bu iş başka tarafta olunca, koca, koca kurumlar sapık oluyor ve onların kapatılması gerekiyor. Başka tarafta bir kişi yapınca koca camiaları suçlamak da gayet normal oluyor.Başta da dedik ya.Sapıklığın sağı solu olmaz.Partisi de olmaz..Böyle pis ağızlardan çıkan, iğrenç yorumlarla meselenin üstünü kapatma çabaları asla başarıya ulaşmayacaktır….Kadınlarımızı aşağılayan bu densize,hadsize cevap verecek bir Kadın kuruluşu yok mu?Bugün fıkra yok.Sağlıcakla kalınız.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech