Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Gökhan: “Bu kent için çok değerliyiz”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın sosyal medya hesabından, iki farklı koronavirüs haritası yayınlandı. Başkan Gökhan tarafından, 30 Kasım ve 7 Aralık tarihlerinin, virüs yayılım haritası kamuoyu ile paylaşılarak, “Her birimiz bu kent için çok değerliyiz” ifadeleri kullanıldı.

Hayat Eve Sığar (HES) uygulamasından ulaşılan, Çanakkale virüs dağılım haritası, bu sefer Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından paylaşıldı. Çanakkale’nin mevcut koronavirüs dağılımını gösteren haritada bir hafta arayla iki görsel paylaşıldı ve çok dikkat çekici oldu. 30 Kasım ile 7 Aralık tarihleri arasında bazı bölgelerde değişiklikler olduğu gözlense de, kırmızı bölgelerin bir hayli fazla oluşu, Çanakkale’nin yüksek riskli bölge durumuna devam ettiğini gözler önüne serdi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Sevgili hemşerilerim, her birimiz bu kent için çok değerliyiz. Koronavirüs ile mücadelede maske, mesafe ve temizlik kurallarına uyarak bu haritayı değiştirmek bizim elimizde… Unutmayalım, virüsten korunmak birbirimizi korumakla başlar” paylaşımında bulundu.

Tunahan Ünsal

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech