Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti’nin “Dünya Engelliler Günü” mesajları

AK Parti Grup Başkanvekili

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu, AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı ve Milli Sporcu Ümit Burunlular 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ne ilişkin mesaj yayınladı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan; “Önemli olan fiziki engel değildir, yeter ki yürekler engelli olmasın” diyen Turan “Engelli olmak kimsenin seçimi değildir, bizlere düşen engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırmak, onlara engel olmamaktır.”

AK Parti Çanakkale Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu; “Mesele zihin ve kalplerdeki engelleri aşmaktır. Fiziki engellerin değil esas zihin ve kalpteki engellerin aşılması gerektiğini ve bunun da kardeşlerimize inanarak, onlara sevgi ve hoşgörüyle yaklaşarak aşılacağına inanıyoruz. Verilen her fırsatta, atılan her adımda onların neler başarabildiklerini görüyoruz. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana gururlandığımız ve ilham aldığımız şey de engelli kardeşlerimizin azim ve kararlıkla aştıkları engeller ve kazandıkları başarılardır.”

AK Parti İl Başkan Yardımcısı, Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanı ve Milli Sporcu Ümit Burunlular; “Bizler kalplerimizdeki engelleri kaldırarak ve her birimizin birer engelli adayı olduğunu hatırlayarak, engelli vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyileştirmeye, toplumsal yaşama katılmalarında önlerine çıkan sorunları çözmeye devam ediyoruz.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech