Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Aktaş kısıtlamayı denetledi

İçişleri Bakanlığı Genelgesi gereği

İçişleri Bakanlığı Genelgesi gereği sokağa çıkma kısıtlamasında alınan tedbirler kapsamında Vali İlhami Aktaş, sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından Çanakkale’nin işlek caddelerindeki polis ve jandarma uygulama noktalarını denetledi.

Çanakkale Valiliğinin haberine göre; Koronavirüs salgınının toplum sağlığı ve kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve hastalığın yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla İçişleri Bakanlığı Genelgesi gereği sokağa çıkma kısıtlamasında alınan tedbirler kapsamında Vali İlhami Aktaş, sokağa çıkma kısıtlamasının başlamasının ardından Çanakkale’nin işlek caddelerindeki polis ve jandarma uygulama noktalarını denetledi.

İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin Saruhan’ın da bulunduğu denetlemelerde Vali İlhami Aktaş, Dardanos Jandarma Uygulama Noktası, Güzelyalı Jandarma Uygulama Noktası, Opel Polis Uygulama Noktası ve AVM Bölgesindeki Polis Devriyesini denetleyerek alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar hakkında görevli polis ve jandarma personellerinden bilgi aldı.

Yapılan denetimlerin ardından açıklamada bulunan Vali İlhami Aktaş, “Bu tedbirler doğrultusunda gösterilen gayret ve çabalarımızın tamamı Çanakkale’li vatandaşlarımızın sağlığı için. Kısıtlama kuralına uyan vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech