Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Güncel

1 kurumdan 2 müdür

Bugün mesai arkadaşları Başak Egesel’e veda etmek için bir buluşma düzenlediler. Buluşmada Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü makamına yeni atanan Alper Yancar’da tebrikleri kabul etti.

Uzun yıllardır Çanakkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde “Bitkisel üretim ve Bitki Sağlığı” Şube Müdürü olarak görev yapan Başak Egesel, son çıkan Bakan onayı ile Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde önemli bir birim olan “İyi Tarım ve Organik Tarım Daire Başkanlığı’na” atanmıştı. Bugün gerçekleşen buluşmada yeni görev yeri ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı; “Taşranın ihtiyacı ne olur, taşranın yükünü nasıl hafifletebiliriz bunu sorguluyorlar, bu çok güzel bir şey arkadaşlar. Yani hep düşündükleri şey, arkadaşları rahatlatalım. İl müdürlüklerindeki arkadaşlar en verimli nasıl çalışır, hep bunun üzerine yoğunlaşıyorlar. Böyle bir dinamik ekip var orada. Orada güzel dostlarınız var iletişiminizi oradaki arkadaşlarla kesmeyin çünkü sizin fikirlerinize çok ihtiyaçları var, onların. Beni zaten ararsınız, ben sizden biriyim. Ama onları da arayabilirsiniz, onu gözlemledim.” dedi.

Mehmet Akif Ersoy İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü makamında görev yapmakta olan Alper Yancar ise; “Hepinize çok teşekkür ediyorum, her biriniz ayrı, özel insanlarsınız. Sizlerle birlikte çalışmış olmak çok güzel. Aynı şekilde ben de geçici görevliyim ve bu şubenin hala personeli olmanın onurunu da mutluluğunu da, nereye gidersem gideyim taşımaya devam edeceğim.” dedi

Ş. Ezgi Tuncel

DİĞER VİDEOLAR

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech