Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gençlik Başkanlığı Türkiye’yi dolaşıyor

DEVA Partisi Gençlik Politikaları

DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanlığı Türkiye’yi adım adım dolaşıyor. Gençlik Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Av. Doğa Şanlıoğlu geçtiğimiz gün, Çanakkale’ye geldi.

DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Av. Doğa Şanlıoğlu geçtiğimiz gün, Çanakkale’ye geldi. Son haftalarda neredeyse her gün başka bir şehirde gençlerle buluşan Av. Doğa Şanlıoğlu gençlerin gelecek Türkiye hayallerini farklı şehirlerde birçok gençle birlikte konuşuyor.

Yapılan etkinliklerde alışılagelmiş bir görüşme düzeninin dışında yenilikçi bir sistemle görüşmelerini sürdürdüğünü belirten Şanlıoğlu, DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanlığı’nın ‘daire buluşmaları’ adını verdiği sistem aracılığıyla herkesin birbiriyle daha rahat ve daha interaktif bir sohbet gerçekleştirilmesinin amaçlandığını anlatıyor.

Yapılan görüşmelerde gençliğin sorunlarının birçoğunun bütün şehirlerde ortak olduğunu belirten Şanlıoğlu; Özgürlük, işsizlik, adalet ve eğitim gibi ana başlıkların ülkemizde ortak sorunlar olduğunun altını çiziyor.
DEVA Partisi Gençlik Politikaları Başkanlığı’nın çalışma düzenine dikkat çeken Şanlıoğlu, Gençlik Politikaları Başkanlığı olarak mevcut sorunları sürekli dile getirmekten çok bu sorunlara yönelik çözüm önerileri sunmaya ve politikalar oluşturmaya çaba sarf edildiğine dikkat çekiyor.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech