Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

YOK ARTIK!

Ana muhalefet lideri, ne konuştuğunu bilmiyor. Barış, Demokrasi, Adalet, Hak, Hukuk diye yollara düşen bu muhterem, her gün gaf üstüne, gaf yapmaya devem ediyor. En son, eli öpülesi öğretmenlerimizi böldü. Hiç kıvırmaya gerek yok, Sonradan 3600 ek gösterge filan dedi ama. Gurup konuşmasında, direkt öğretmenleri ikiye bölmüştü. Ana Muhalefet lideri, siyasi görüşlerini desteklemeyen milyonlarca vatansever öğretmene hakaret ederek, en temel demokratik haklardan birini çiğnedi.“Siyasi görüş ve parti tercih hürriyetini tanımayan Jakoben CHP, böylece solcu olmayana hayat hakkı tanınmayacağını peşinen ilan etmiş oldu. Şimdi tersini düşünelim, Cumhur ittifakından bir yetkili çıkıp da,“Hâlâ CHP’nin peşinden giden öğretmen varsa, kimse kusura bakmasın, ben ona öğretmen demem” dese, kıyameti koparmazlar mıydı? Daha sonra da çıkıp,”Efendim.3600 göstergeyi vermeyen iktidarı oy vermemeleri gerektiğini söylemek istedim” dese de, kırdığı potu düzeltemedi. Hatta,kaş yapayım derken göz çıkardı.Öğretmen, iradesini pazarlayan kişi değildir.Maaşa göre oy vermez.Kim memlekete hizmet edecekse,kafasındaki siyasi düşünceye göre oyunu kullanır.O zaman.,Sayın Lider,Emeklilere de bir çıkış yapsın.Değsin ki,”Bu iktidara oy veren emeklileri, vatandaştan saymıyorum”.Neden mi?Üç on para zam alıyorlar.Yine de götürüp oyu Cumhur ittifakına veriyorlar”.Nasıl anlatsak ki.Bu memleketin kadim vatansever insanları,üç on paraya kendini ve oyunu satmaz.Azıcık aşım kaygısız başım diyerek,Ülkenin geleceği ve milletin huzuru için oy kullanır. Bu böyle biline. Ne demek yahu! İktidara oy veren öğretmeni, ben öğretmen olarak tanımıyorum. Hoppala.Sırada kimler var..

                                      GÜLMECE

Yahudi Mişon’nun karısı ölmüş, iki küçük çocukla kalakalmış. Erkek adam küçük çocuklara nasıl bakacak? Evlenmeye karar veren Mişon, iki çocuklu dul bir bayanla hayatını birleştirmiş. İki çocuk Mişon’un, iki çocuk da hanımın; etti mi dört çocuk. Aradan seneler geçmiş, iki çocukları daha olmuş. Bir gün Mişon’la hanımı televizyonda akşam haberlerini izliyorlarmış, çocukların odasından bağırışlar ve gürültüler gelmeye başlamış, karısı seslenmiş: – Mişon git bak, ne oluyor? Mişon da gidip bakmış ve bir karış suratla geri dönmüş, karısı sormuş: – Ne oldu Mişon?  Ağlayacak hale gelen Mişon, dert yanmış: – Senin çocuklarla, benim çocuklar bir olmuşlar!.**** Türk Hava Yolları’nın İstanbul – Viyana seferini yapan uçağın kaptan pilotu anons yapmış: – Sayın yolcularımız 20 dakika sonra Viyana havalimanına iniş yapacağız, hava parçalı bulutlu, sıcaklık 15 derece… Anons yapan pilot sözünü bitirmeden birden bağırmış:
– AMAN ALLAHIM!.. Pilot bağırır bağırmaz, o anda anons kesilmiş. Ortalık çalkalanmış, bütün yolcular paniğe kapılmış. Birkaç dakika süren sessizlik korku içinde bekleyen yolculara sanki bir yıl gibi gelmiş. Tam bu sırada pilot tekrar anons yapmış:  – Sayın yolcularımız, kusura bakmayın. Sizleri korkuttum, ama hostes yanışlıkla üstüme bir fincan sıcak kahve döktü, canım çok yandı, pantolonun ön kısmını bir görseniz!.. Bu anons üzerine arka sıralarda oturan bir yolcu bağırarak demiş ki: – O da bir şey mi? Sen asıl bizim pantolonların arka kısmını bir görsen!…Sağlıcakla kalınız.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech