Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tam bir başarı öyküsü İsmi gibi Başak verdi

Uzun yıllardır Çanakkale Tarım

Uzun yıllardır Çanakkale Tarım ve Orman İl Müdürlüğünde “Bitkisel üretim ve Bitki Sağlığı” Şube Müdürü olarak görev yapan Başak Egesel, mesai arkadaşları başta olmak üzere tüm Çanakkale’nin gururu oldu.

Başta mesai arkadaşları ve tüm bölge üreticilerinin yakından tanıdığı isim olan Başak Egesel, son çıkan Bakan onayı ile Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde önemli bir birim olan “İyi Tarım ve Organik Tarım Daire Başkanlığı’na” atandı.

Kendisinin bile beklemediği bu göreve layık görülen Başak Egesel için Çanakkale tarım sektörü çalışanları ‘Kendi ismi gibi bölgemizden Başkantimize başak verdi’ yorumunu yaptılar.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim görevlisi olan Prof. Dr Cem Ö. Egesel ile evli olan ve bir çocuk annesi Başak Egesel, eşi gibi kendisi de Amerika’da eğitim görmüş, eşi Cem Egesel’in akedamik çalışmalarına kendi akademik çalışmaları ile eşlik etmiş bir isim olarak biliniyor.

Çanakkale bölgesindeki üreticiler tarafından herkesin “Başak Ablası” olarak bilinen Egesel’e kentin bürokratları da İl Müdürlüğünün “gülen, bilen yüzü” olarak biliyordu.

Güngör Yıldız

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech