Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sosyal Girişimcilik Ödülü online dağıtılacak

2016 yılında aramızdan ayrılan,

2016 yılında aramızdan ayrılan, Kale Grubu’nun Kurucusu İbrahim Bodur’un anısını ve değerlerini yaşatmak amacıyla düzenlenen İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü, bu yıl, pandemi koşulları sebebiyle dijital platformda gerçekleştirilecek.

2016 yılında aramızdan ayrılan, Kale Grubu’nun Kurucusu İbrahim Bodur’un anısını ve değerlerini yaşatmak amacıyla düzenlenen İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü, bu yıl, pandemi koşulları sebebiyle dijital platformda gerçekleştirilecek. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen ve ‘Hayata değer’ mottosuyla gerçekleştirilen, İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü, ilk üç yılında Türkiye’nin dört bir yanından başvuru alarak birçok sosyal girişimciye ulaştı.

Herhangi bir konu sınırlaması olmaksızın, erken ve ileri aşamalarda tüm projeleri kapsamına alan İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülleri, aynı zamanda iş birliği ödülü vererek alanında bir ilke imza atıyor.

Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay’ın katılımıyla, dijital ortamda, ödül gününün sabahında bir de basın toplantısı gerçekleştirilecek. İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü; Erken Aşama, İleri Aşama ve İş Birliği Ödülü olmak üzere üç kategoride sahiplerini bulacak.  Konu ile ilgili olarak Kale Grubu şu açıklamayı gerçekleştirdi;

“Pandeminin de tetiklediği belirsizlik dönemiyle birlikte karşı karşıya olduğumuz küresel sorunlar ve sosyal eşitsizlikler artıyor. Sosyal girişimciler ise günümüzün kronik sorunlarına yenilikçi, kalıcı, etkili ve ezber bozan çözümler geliştirmek yolunda değişim öncüleri olarak umudumuzu yeşertiyor. Kale Grubu olarak, kurucumuz İbrahim Bodur’dan bize miras kalan değerler ışığında; İnsanı ve sosyal faydayı merkeze koyan sosyal girişimcileri cesaretlendirmeyi görev biliyoruz. Sürdürülebilir sosyal etki yaratacak bir ekosistemi destekleme yönünde Ashoka Türkiye ortaklığında bu yıl dördüncüsünü gerçekleştirdiğimiz İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödül Programı da bu anlayışın çok kıymetli bir ayağını oluşturuyor.”

Ş. Ezgi Tuncel

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech