Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Uyuşturucu ticaret suçundan 1 kişi yakalandı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, geçtiğimiz hafta, narkotik suçlardan toplam 10 kişi hakkında işlem yapıldı. Bir kişi adli makamlara sevk edilirken çok sayıda uyuşturucu maddeye el konuldu.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce il merkezi ve ilçelerde Uyuşturucu Madde Satışı yapan ve Kullanan Şahıslara yönelik sürdürülen çalışma kapsamında geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen operasyonlarda TCK 191(Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde kabul etmek bulundurmak) suçundan 6 olayda 9 şüpheli hakkında işlem yapıldı. 9 şüpheli de işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Öte yandan, TCK 188 (Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti) suçundan 1 şüpheli hakkında işlem başlatıldı. Çeşitli suçlardan da hakkında yakalama emri bulunan şahıs (M.I.) kolluk güçleri eşliğinde 24 Kasım Salı günü, adli makamlara sevk edildi.

Yapılan yakalamalar neticesinde şüphelilerden 0,38 gr Metamfetamin, 65,51 gr Esrar, 6 adet Sentetik Ecza, 3,01 gr Skunk ve 34,09 gr Sentetik Cannabinoid ele geçirilerek tüm maddelere el konuldu.

Haber Merkezi

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech