Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vaka sayısı 10 günde 3 binden 5 bine çıktı

Türkiye genelinde görülen vaka

Türkiye genelinde görülen vaka sayıları ile ilgili bir hafta önce 3 bin aşıldı haberi yapmıştık. Aradan 3 gün geçtikten sonra, 4 bin sayısı aşıldı. Geçtiğimiz günlerde ise Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından açıklanan resmi sayılara bakıldığında, vaka sayısının 5 bini aştığı görüldü.

Sadece 10 günlük bir süreçte, vaka sayılarında ciddi şekilde artış yaşandığı sayılara da yansımaya devam ediyor. Çanakkale’de de vaka sayılarında ciddi bir artış yaşanırken, Çanakkale Türkiye genelinin bir minyatürünü oluşturuyor. Ülke genelinde vaka sayılarındaki artış korkutucu derecelere ulaşırken, açıklanan sayılara da bu yansımaya başladı.

Sadece 10 gün önce, resmi sayılara bakıldığında, ülke genelinde vaka sayısının 3 bin dolaylarında olduğu görülüyordu. Aradan çok kısa bir süre geçtikten sonra vaka sayısı 4 bini aştı. Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca tarafından, paylaşılan rakamlarda, sayının 5 bini aştığı gözlendi.

Sağlık Bakanı Fahretin Koca, vaka artışı ile ilgili sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Bakan Koca, “Sağlık çalışanlarımız, Covid-19’a karşı gerçek bir savaş veriyor. Hiç aralıksız! Sadece dün 5 bin 103 yeni hastamız vardı. Doktordan hemşireye, laboranttan ambulans şoförüne, hepimizin yükü fazlasıyla ağırlaştı. Kısıtlamalara lütfen uyun. Salgını geriletmek için, bize fırsat tanıyın” cümleleri ile paylaşımda bulundu.

Tunahan Ünsal

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech