Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

 İFŞA OLDUNUZ!

Güneş balçıkla sıvanmaz. Ne kadar kıvranırsanız kıvranın. Ne kadar eveleyip. Geveleseniz geveleyin. Bu bölücü anayasa taslağını birlikte yapmışsınız. Atatürkün adının çıkartılması, Türk adının kaldırılması, Federatif bir yapılanma. Anayasanın değiştirilemez olarak emrettiği ilk 3 maddeyi değiştirmek gibi. Daha neler neler. Sonra çıkıp, yapmadık demek yakışmıyor. Neymiş? Millet ittifakı olarak HDP ile bir araya gelmişlermiş. Saadetin sabıkalı lideri, Mollanınoğlu bunu söylüyor. İPin Müdiresi de. Hani HDP ile ittifak  yapmamıştınız?. Yazıklar olsun. Erdoğan, Bahçeli karşıtlığı, kini, vatanın bölünmesine bile, göz yummanızı sağlıyor. Bir Uygur Atasözünde şöyle söylenir.”Köyün itleri, birbirlerine küs olsalar da, Kurdu görünce birleşirler”.Birbirleri ile düşman olan Dünya devletleri bile, Türkiye düşmanlığı çerçevesinde bir araya geliyorlar. Ne yazık ki, içimizde bulunan, kendilerini, Atatürkçü, Türk Milliyetçisi, hatta Ülkücü olarak lanse eden gafiller de, bunlara ayak uyduruyorlar. İP’ e oy veren Ülkücü, vatansever kardeşlerimize sesleniyoruz. Ülkeyi bölmek için HDP, CHP ile bir olup, Anayasa taslağı hazırlayanlara oy vermeye devam edecek misiniz? Olanları görmüyor musunuz? Yoksa görmek istemiyor musunuz? AK Parti, Erdoğan, Bahçeli gitsin de, sonu ne olursa olsun mu? Ne kadar inkâr ederlerse etsinler, Ortada yazılı bir belge var.

                         YAZILI BELGE ORTADA

 Hem de HDP otursa, böyle bir metin hazırlasa, bu kadar mükemmel bir metin olmaz. Yani CHP’nin ulusalcıları ve İYİ Parti’nin milliyetçilerinin asla kabul etmeyeceği bir metin.
Kılıçdaroğlu ve Akşener bu süreci iyi yönetemediler. Yalanladıkça aynı zamanda doğrulamış oldular.16 Kasım 2020.Kılıçdaroğlu: “Böyle bir anayasa çalışması yok. Kamuoyunda
tartışılıyor, ben de hayretle izliyorum ”diyor, Arşivler yalan söylemez. 21 Haziran 2018 tarihinde  Kılıçdaroğlu: “Biz daha önceden, yani seçimler daha gündemde yokken, millet ittifakını oluşturan partiler olarak bir araya geldik zaten. Bir anayasa değişikliği için neler yapabiliriz diye ilkeler belirlendi ve o komisyonun başkanlığı da sayın Kaboğlu yapıyordu. İbrahim Kaboğlu bir anayasa hukukçusu. Sayın Kaboğlu dört partinin anayasa değişikliğinde ilkeler üzerinde bir anlaşma metni hazırlandı. Dört parti Anayasa değişikliğinde, ilkeler üzerinde bir anlaşma metni hazırlandı. Erken seçim gündeme gelince dört partinin mutfağında hazır bekliyor” diyor.Yani Kılıçdaroğlu, Kılıçdaroğlu’nu tekzip ediyor.. İbrahim Kaboğlu ise, 2018 yılında böyle bir çalışmanın yapıldığını doğruluyor. CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’ni belirterek, “Bu partilerin daha çok uzman temsilcileri ile yapılan ortak parlamenter rejime yönelik bir yol haritası ortak ilkeler raporu diye çalışma yapıldı” diyor.Kim yalan söylüyor sizce?Sağlıcakla kalınız.

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech