Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yusuf Eroğlu

YAPTIĞINIZI BEĞENDİNİZ Mİ?

Corona Virüs ile ilgili yeni tedbirler yürürlüğe girdi. Ne yazık ki,büyük çabalarla geriletilen bu habis hastalık,vurdumduymazlar yüzünden yeniden hortladı.Cafeleri doldurup, kucak kucağa oturanlar.Yatlarda,katlarda,rezidanslarda alem yapanlar.Cin gecesi,şeytan gecesi düzenleyenler,Yaptığınızı beğendiniz mi?Bizler gibi kurallara uyan insanlara haksızlık etmediniz mi?,Sizin hiç kul hakkından haberiniz yok mu?Şimdi 65 yaş üstüne yeni yasaklar getirildi.Sanki b.ütün suçlu onlarmış gibi.Oysa ki,onlar,kurallara harfiyen uyan büyüklerimiz.Devlete,kanun ve nizamlara riayet eden ak saçlılarımız.Şimdi onları da yaktınız.Ey maskesini çene altına,koluna mıçına takan kardeşim.Sana söylüyoruz.Fiyakan bozulur diye,orana burana taktığın maske,bir gün sana yoğun bakım olarak geri döner.Yapmayın.Etmeyin.Bu milletin,ülkenin geleceği ile oynamayın.Bu virüsü küçüksemeyin.Dünya başa çıkamıyor. Bakınız. Normalleşme başladığında, günlük Vaka sayısı 700,vefat sayısı ise 14 e düşmüştü. Sizin gibi aymazlar yüzünden, şu anda ölüm vakaları 100 ü geçti. Günlük hastalanan sayısı 3 binini üzerine çıktı. Kordonlarda boy gösteren dallamalar. Ne oldu şimdi? Memnun musunuz?

                                MUHALEFET

Muhalefet de bir alem. Hükümet corona Virüs ile mücadeleyi başaramamışmış. Üstelik bu işsiz kalanların hali ne olacakmış. Sektörler sıkıntıya düşecekmiş. Bu tedbirler yersiz oldu diye hükümete yüklenmeler. Ertesi gün, aynı muhalefetin Müdire hanımı ”Böyle tedbirlerle bu iş önlemez.14gün,kesin sokağa çıkma yasağı uygulanmalı. Haydaa.Buyurun.Önce ;”memleket battı.İnsanlar işsiz kaldı.Bu yasaklar niye “diyeceksiniz.Sonra da,14 gün kesintisiz sokağa çıkma yasağı ilan edilsin diyeceksiniz..Yani,Memleket batsın.On dört gün,üretim olmasın.,Ekim dikim olmasın.Peki ne olsu?Hükümet yara alsın.Muhalefet iktidara gelsin.Gelse ne olacak?Atatürkü anayasadan çıkaracak.Türk lafını silecek.Ülkeyi federatif bölgelere ayıracak.Öyle değil mi?.İP çiler.MHP de Türk Milliyetçiliğini yaşamadıklarını iddia edip İP’İ kuranlar. Bulunduğunuz yerin, İpe, sapa gelmediğini hala anlamadınız mı?

                       ACICIK UCUNDAN

Temel, devlet memuru olduğu için görev gereği karısı Fadime ile Erzurum’da yaşıyorlarmış. Kar yağışının sürdüğü bir akşam üzeri, belediye hoparlöründen bir anons yapılmış:
– Sayın sokak sakinleri, arabalarınızı lütfen sokağın sol tarafına parkediniz!.. Sokağın diğer tarafındaki karlar temizlenecektir!..
Anonsu duyan Temel, evden çıkmış ve arabasını sokağın sol tarafına park etmiş. Ertesi akşam, yine belediye hoparlöründen bir anons yapılmış: – Sayın sokak sakinleri, arabalarınızı lütfen sokağın sağ tarafına park ediniz!.. Sokağın boş bırakılan tarafındaki karlar temizlenecektir!.. Temel yine dışarı çıkmış ve arabasını sokağın sağ tarafına park etmiş. Kar yağmaya devam ediyormuş. Bunun sonucu olarak sokakların her gün temizlenmesi gerekiyormuş. üçüncü günün akşamı yine bir anons: – Sayın sokak sakinleri, arabalarınızı lütfen sokağın …. tarafına park ediniz!.. Sokağın diğer tarafındaki karlar temizlenecektir!.. Ancak, anons yapılırken bir kopukluk olduğu için ne Temel, ne de Fadime arabaların sokağın hangi tarafına park edileceğini anlayamamışlar. Uzun bir süre sokağın hangi tarafına park edecekleri konusunda tartışmışlar ve bir türlü karara varamamışlar. En sonunda Fadime demiş ki: – Ula Temel, boş ver anonsu. Madem ki hangi tarafa park edileceğini anlamadık, araba bugün de garajda kalsın da!.Sağlıcakla kalınız..

 

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech