Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kılıçdaroğlu ile Çanakkale konuşuldu

CHP Çanakkale İl Başkanı

CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural, geçtiğimiz gün Ankara’daydı. CHP Genel Merkezi’ne ziyarette bulunan İl Başkanı Ural, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Ural, Kılıçdaroğlu’nun Çanakkale’mize selamları var ifadelerinde bulundu.

CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, geçtiğimiz gün temaslarda bulunmak üzere Ankara’daydı. Ankara’da CHP Genel Merkezi’ne ziyarette bulunan Ural, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Sadece Kılıçdaroğlu ile değil, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile de görüşen Ural, Çanakkale ile ilgili genel merkezde istişarelerde bulundu.

CHP Çanakkale İl Başkanı Metin Ümit Ural, Ankara’da, CHP Genel Merkezi’ne gerçekleştirdiği ziyaretle ilgili, “Genel Merkez temaslarımızda, sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve sayın Genel Başkan Yardımcımız Seyit Torun ile bugünü ve yarını değerlendirmek çok anlamlıydı. Nezaketleri için kendilerine çok teşekkür ederim. Çanakkale’mize, partililerimize ve halkımıza çok selamları var” paylaşımında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech