Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Geri dönüşün kitabını yazdılar

Çanakkale Belediyespor, Voleybol Kadınlar

Çanakkale Belediyespor, Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nin ikinci haftasında, kendi sahasında Fenerbahçe’yi konuk etti. Boğazın Sultanları kararlı bir geri dönüşle galibiyete uzanırken, adeta geri dönüşün kitabını yazdılar. 2 set geriden gelerek mücadeleyi, 3-2 kazanan sultanlar, ligin en hırslı takımlarından birisi olduklarını gözler önüne serdiler. 

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nde ikinci hafta mücadeleleri, Pazar günü oynandı. Ligin ikinci haftasında, Belediyespor, kendi sahasında İstanbul temsilcisi Fenerbahçe’yi konuk etti. Saatler 14.00’ü gösterdiğinde, Anafartalar Spor Salonu’nda başlayan mücadeleyi, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan’da tribünden izlediler.

Seyircisiz oynanan maçın ikinci setinde, Fenerbahçeli taraftarlar salona giriş yaptılar. Taraftarların sosyal mesafe kurallarına göre tribünde yer aldıkları gözlendi.

Maçın başlamasıyla iyi ve kararlı bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe 2-0 öne geçmeyi başardı. Tam o noktadan sonra, hırslı ve kararlı bir oyunla Boğazın Sultanları adeta geri dönüşün kitabını yazdılar. Müsabaka Çanakkale Belediyespor lehine 3-2 zaferle tamamlandı.

Voleybol Kadınlar 1.Ligi’nin, ikinci haftasında, evinde, kendi sahasındaki ilk maçında Çanakkale temsilcisi hırslı olduğu zaman oyundan kopmayacağını gözler önüne serdi.

Mücadelenin set sonuçları: 20-25, 23-25, 25-17, 25-23, 15-13.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech