Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nejat Önder zaferi kazandı

CHP’nin geçmiş yıllarda il

CHP’nin geçmiş yıllarda il başkanlığı görevini yürüten, şimdilerde ise İl Genel Meclisi Üyesi olan Nejat Önder, beklediği sonuca ulaştı ve zaferi kazandı.

CHP İl Genel Meclisi Üyesi, Çanakkalelilerin yakından tanıdığı bir isim olan Nejat Önder, sosyal medya hesabından müjdeli bir haber paylaştı. Bir süredir tedavi gördüğü rahatsızlığı yenen ve sağlığına kavuşan Önder, sevenlerini mutlu etti.

Önder konuyla ilgili yapmış olduğu paylaşımda, “Beklenen sonuca ulaştım ve zaferi kazandım. Çok şükür tedavim bitti. Midemin yarısına veda ederek ve 8 kür kemoterapi ile bu işi başardım. Şunu anladım ki güzel şeylere ulaşmak sabır ve güç gerektiriyormuş.

Bundan sonraki hayatımda her günün bana verilmiş tek bir günmüş gibi kıymetli olduğunu bilerek yaşamak istiyorum. Sevildiğini bilerek hayata tutunmanın ne kadar kıymetli olduğunu, bana ne kadar büyük direnme gücünü verdiğini asla unutmayacağım. Sevgili dostlar şunu da söylemeliyim, “Hiçbir zaman kanser güçlü olmasın, siz güçlü olun.” Unutmayın ki kanser sadece adı kötü bir illet, yoksa biz ona boynumuzu eğdirmeyiz. Bana destek olan tüm güzel insanlara teşekkür ederim” ifadelerinde bulundu.

Gündem Gazetesi ailesi olarak, Nejat Önder’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech