Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bilgisayarsız çocuk kalmasın”

Yeni eğitim-öğretim sezonu resmen

Yeni eğitim-öğretim sezonu resmen başladı. Birinci sınıflar ve okul öncesi öğrenciler haftanın belirli günleri yüz yüze eğitim göreceklerken, öğrenim yine uzaktan eğitim ile sağlanacak. Evlerde oluşan bilgisayar sorunu için ise Çanakkale Belediyesi çalışmalara başladı.

Çanakkale Belediyesi tarafından bilgisayar sorunu ile ilgili slogan, “Bilgisayarsız çocuk kalmasın…” oldu. Belediyeden konuyla ilgili yapılan bilgilendirmede, “Çanakkale Belediyesi olarak uzaktan eğitimin başlayacağı bu süreçte sıfır veya kullanılmış bilgisayar ve tabletlerinizi ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırıyoruz.

Bilindiği üzere, içinde bulunduğumuz pandemi süreci eğitim sistemini de etkilemekte, halk sağlığını korumaya yönelik başlatılan uzaktan eğitim sürecine sosyo ekonomik yönden dezavantajlı öğrenciler çoğunlukla katılma imkanı bulamamaktadır.

Çanakkale Belediyesi, bu noktada ihtiyaç sahibi öğrenciler ve bilgisayar bağışında bulunabilecek kentliler arasında bir köprü oluşturuyor. Bu doğrultuda, uzaktan eğitimin başlayacağı yeni dönemde sıfır veya kullanılmış bilgisayar ve tabletleriniz, Çanakkale merkez ve mücavir alan içerisinde ikamet eden ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaştırılacak. Konuya ilişkin detaylı bilgi almak ve destek olmak için Çanakkale Belediyesi Sosyal Destek Hizmet Müdürlüğümüz ile 444 17 17 / 1126 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz” ifadeleri kullanıldı.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech