Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Denizleri korumaya evinin önünden başla”

Her yıl Eylül ayının,

Her yıl Eylül ayının, üçüncü haftası Cumartesi günleri Uluslararası Deniz ve Kıyı Temizliği Günü olarak kutlanırken, Çanakkale’de de günün anlam ve önemine binaen bir etkinlik düzenlendi. Çanakkale’de, saatler 12.30’u gösterdiğinde İskelenin yanında kalan bölgede kurumların ortaklaşa bir şekilde organize ettikleri deniz temizliği etkinliği gerçekleştirildi.

Her yıl Eylül ayının üçüncü haftası Cumartesi günleri Uluslararası Deniz ve Kıyı Temizliği Günü olarak kutlanırken, Çanakkale’de de konuyla ilgili bir etkinlik düzenlendi..

Bu yıl “Denizleri Korumaya Evinin Önünden Başla” temasıyla kutlanan günde, dünya genelinde deniz ve kıyı temizliği etkinlikleri planlandı. GESTAŞ tarafından, L İskele ve Koltukbarınağı İskelesi’nde deniz ve kıyı temizliği gerçekleştirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Şube Müdürlüğü, Sahil Grup Komutanlığı, Onsekiz Mart Üniversitesi Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Sualtı Araştırma ve Uygulama Merkezi, Seahorse Maritime Denizcilik ve Balıkadamlar Spor Kulübü dalgıçlarıyla gerçekleştirilen etkinlikte, L İskele ve Koltukbarınağı İskelesi çevresinde Cumartesi (Bugün), saat 12.30’da deniz dibi temizliği yapıldı.

Haber Merkezi

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech