Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Barış; iyi niyetli, vicdanlı olabilmektir”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 21 Eylül Dünya Barış Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Gökhan, mesajında, “. Karşılıklı anlayış, eşit, adil ve merhametli bir yaklaşım, özlük haklarına, dil, din ve vicdan hürriyetine saygılı olmaktır barış; iyi niyetli, vicdanlı olabilmektir” dedi.

Çanakkale Belediyesi’nin haberine göre; Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 21 Eylül Dünya Barış Günü sebebiyle bir mesaj yayınladı. Gökhan, mesajında şöyle dedi: “21 Eylül Uluslararası Barış Günü, Birleşmiş Milletler tarafından ilan edilmiş olan ve dünya genelinde barışın tesisine yönelik bilinçlenmeyi hedefleyen bir gündür.”

“Barış; insanlık için olmazsa olmaz olgulardan biri, toplum ve milletlerin bir arada var olabilmelerinin teminatıdır. Çatışmaların, savaşların, şiddetin geçmişten günümüze eksik olmadığı dünyada barışın tesisi de göründüğü kadar zor değildir. Barış, hepimizin aslında içinde var olan sevgi, saygı, hoşgörü duygularının bir kelebek etkisi misali yayılmasıyla sağlanır. Karşılıklı anlayış, eşit, adil ve merhametli bir yaklaşım, özlük haklarına, dil, din ve vicdan hürriyetine saygılı olmaktır barış; iyi niyetli, vicdanlı olabilmektir. Ben de geçmişte savaşların ezip geçtiği ancak umutlarla, vatanseverlikle, birlikle yeniden yeşillenen ve artık Barışın Kenti dediğimiz Çanakkale’mizde tüm hemşerilerimizle barışın ve kardeşliğin izinde ilerlemekten büyük gurur ve mutluluk duyduğumu bir kez daha yineler, barışın aydınlık yolunun tüm dünyayı kapsaması temennimle 21 Eylül Uluslararası Barış Günü’nü kutlarım.”

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech