Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“İktidarımızda köylerimize çok ciddi yatırımlar yapıldı”

AK Parti Çanakkale Milletvekili

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Lapseki Muhtarlar derneğini ve Lapseki Belediyesi’ni ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan İskenderoğlu, “iktidarımızla birlikte köylerimize çok ciddi yatırım yapıldı, hala ufak tefek eksikler var ama onlar da hızla tamamlanacak” dedi.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Ak Parti Lapseki İlçe Başkanı Namık Ergin, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve Ak Parti teşkilat üyeleri ile birlikte ilk olarak Lapseki’de hizmet verecek olan “Lapseki Seç Market”in Açılış Töreni’ne katıldı. İskenderoğlu, “İlçemizde hizmet verecek bu güzel marketin hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diliyorum. Lapseki’mize hayırlı olsun.“ dedi.

Açılışın ardından Lapseki Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarla bir araya gelen İskenderoğlu, Lapseki ve köylerin gelişimi üzerine muhtarlarla sohbet ettikten sonra muhtarların taleplerini dinledi ve sorularını yanıtladı. Lapseki’nin çok değerli olduğunu vurgulayan İskenderoğlu, “iktidarımızla birlikte köylerimize çok ciddi yatırım yapıldı, hala ufak tefek eksikler var ama onlar da hızla tamamlanacak” dedi.

Jülide İskenderoğlu, Muhtar Derneği’ndeki görüşmesinden hemen sonrasında Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz’ı ve belediye çalışanlarını ziyaret etti. Lapseki’de pandemi sürecinin öncesinde ve sonrasında yapılan çalışmaları, sürdürülen projeleri dinleyen İskenderoğlu, “Lapseki’miz Eyüp Başkanımızla hızlı büyüyen ve ivme kazanan, vizyonu olan bir ilçemiz. Son yıllarda hükümetimizin de desteğiyle Lapseki bambaşka bir şehir, bambaşka bir marka haline geldi. Tarihi geçmişiyle, kültürüyle, bereketli topraklarıyla dikkat çeken ve öne çıkan bir değer haline geldi. Biz biliyoruz ki bu daha başlangıç, köprümüzün ve diğer projelerimizin tamamlanmasıyla Eyüp Başkanımızın enerjisi ve çalışkanlığıyla çok daha iyi yerlere gelecek.” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech