Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mutan, “Dilsiz şeytan olmayacağım!”

Kepez Halk Plajı içerisine,

Kepez Halk Plajı içerisine, mevcut Belediye Başkanı Birol Arslan ve iki belediye meclis üyesince konteynerler yerleştirilmiş ve tepki çekmişti. Konuyla ilgili, geçtiğimiz günlerde basın açıklamasında bulunan, geçmiş dönem Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, açıklamalarda bulundu. Mutan, “Susacaktım. Konuşmayacaktım. Dilsiz şeytan olmamak adına konuşmayı seçiyorum. Bazen çok susmak iyi değildir” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Kepez Halk Plajı içerisinde yaşanan bir olayı, Gündem Gazetesi olarak kaleme almıştık. Mevcut belediye başkanı ve iki belediye meclis üyesince, halk plajı içerisine konteyner konulmuş ve kullanılmıştı. Konuyla ilgili haftalar önce basın açıklamasında bulunan Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, “Bizden önceki belediye başkanları da burada kaldı. Bunlar para da vermemiş” demişti.

Geçmiş dönem Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Cumartesi günü Kepez’de bir basın açıklamasında bulundu ve konteyner konusuna değindi. “İftira ediliyor” dedi.

 “Halk plajına konteyner konuldu”
Geçmiş dönem Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, Kepez Halk Plajı içerisinde bulunan alana konulan konteyner ile ilgili, kendisi ile ilgili iddialara yanıt verdi. Mutan, mevcut belediye başkanı Birol Arslan ve iki belediye meclis üyesi tarafından, halk plajına kondurulan konteyner ile ilgili,  “Yapmış olduğumuz mavi bayraklı bir plajımız var. 3 bölümden oluşuyor. Halk plajı kısmı, çadır kısmı ve karavan kısmı… Maalesef, bu sayın vatandaş, karavan kısmı dediğimiz bölüme, kendine ve iki belediye meclis üyesi ile birlikte bir konteyner koydu. Buna özel hatlar çektirdi. Daha sonra bir vatandaşın burayı şikayet etmesi üzerine, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün bunu kaldırın demesi ile sonuç buldu.

“Bunlar para da vermemiş!”
Bu olayı sorgulayan bir yerel basın, burayla ilgili kendisine soru sorduğunda, “Burası 10-15-20 yıllık süreci kapsayan bir yer. Bizden önceki belediye başkanları da, meclis üyeleride kaldı. Biz kendi paramızı verdik. Bunlar para da vermemiş” dedi.

“İftira ediliyor, yalan söyleniyor”
Şu anda bir belediye başkanı vermemiş diyerek, bize, bana, benden önceki belediye başkanınıda kapsayan bir suçlamada bulunuyor. İftira ediyor, yalan söylüyor, çamur atıyor. 15 gün oldu bu laflar edileli, dilsiz şeytan olmamak adına bu açıklamayı yapıyorum.

“Biz sadece o alanda misafir olmuşuzdur”
Biz oraya bırakın konteyner kurmayı, zaman zaman akrabalarımıza gidip misafir olmuşuzdur. Sonra çekip gitmişizdir. Belediyenin imkanlarını kullanarak, taşına kadar döşetip, bir uygulamaya girmemişizdir” ifadelerinde bulundu.

“Bir muhasebecileri bile yok mu?”
Öte yandan Mutan, şimdiki yönetim tarafından, belediye binasına asılan borç miktarları ile ilgili açıklamalarda bulundu. Uzun uzun tek tek rakamlarla açıklamalarda bulunan Mutan, kendi dönemi ve şimdiki dönemdeki borçlarla ilgili sayıların yanlış olduğunu ve “Bir muhasebecileri bile yok mu?” açıklamasında bulundu.

Tunahan Ünsal

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech