Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehrin Işıkları 8.kez yanacak

UEDAŞ tarafından düzenli olarak

UEDAŞ tarafından düzenli olarak organize edilen Şehrin Işıkları temalı fotoğraf yarışması bu senede gerçekleşecek. “Şehrin Işıkları 8” yarışmasına katılımlar başladı.

UEDAŞ tarafından düzenli olarak organize edilen şehrin ışıkları temalı uluslararası fotoğraf yarışması için katılımlar başladı. 30 Eylül  tarihine kadar fotoğrafların kabul edileceği yarışmada büyük ödül ise Apple XR 64 GB Black olarak belirlendi.

Konunun gece ve ışık olarak belirlendiği yarışmanın katılım tarihleri 15 Ağustos-30 Eylül arasında yapılabilecekken, sonuçlar ise 12 Ekim’de belirlenecek.

Yarışmanın ödülleri ise birinci, ikinci ve üçüncü olanlar için farklılık gösterdi. Birincilik ödülü, Apple İphone XR 64 GB Black olurken, ikincilik ödülü fotoğraf makinesi, üçüncülük ödülü ise Drone olacak.

UEDAŞ tarafından, sosyal medya üzerinden yapılan bilgilendirmede, “Fotoğraflarda kadraj, renk doygunluğu, keskinlik, toz alma ve kontrast düzeltmesi gibi kabul edilebilecek müdahaleler dışında hiçbir manipülasyon, başkalaştırma, oynama kabul edilmeyecektir. Fotoğrafın belgesel yapısı değiştirilmemiş olmalıdır. Bu konuda jürinin kanaati esastır” ifadeleri yer aldı.

Uluslararası fotoğraf yarışmasına başvurular; www.uedas.com.tr adresinden yapılacak.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech