Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Diyalog ile çözemeyeceğimiz bir konu yok”

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret ettiler. Ziyaret ile ilgili konuşan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, “Doğru ve yasal zeminde yapılacak her yatırımı destekliyoruz” derken, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, “Diyalog ile çözemeyeceğimiz bir konu yok” değerlendirmesinde bulundu.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Semizoğlu, Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, Meclis Katip Üyesi Kamber Koç, Meclis Üyesi Burak Kunt ve Genel Sekreter Sema Sandal, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı makamında ziyaret ettiler.

“Çanakkale Türkiye’nin göz bebeği”

Ziyaret ile ilgili bilgi veren Başkan Semizoğlu, “ Çanakkale Türkiye’nin göz bebeği bir şehir. Son dönemde İlimize yapılan 1915 Çanakkale Köprüsü, Ezine Gıda OSB gibi büyük yatırımlarla daha da ilgi odağı haline geldi. Bu gelişimin farkında olmalı ve yönümüzü doğru çizmeliyiz. Doğru ve yasal zeminde yapılacak her yatırımı destekliyoruz. Mevcut yatırımlarımızı da korumak, önlerine çıkan zorlukları aşmak için de çalışıyoruz. Sayın Kanber Koç ve Sayın Burak Kunt hem Odamızda hem Çanakkale Belediyesinde Meclis üyesi. Aynı zamanda iki kurum arasında köprü vazifesi görüyorlar. Meclisimizde dile getirilen Belediye ile ilgili konuların takipçisi oluyorlar. Bu vesile ile kendilerine teşekkür ediyorum. “dedi.

“Odamıza destek oluri üzerimize düşen neyse yaparız”

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “ Diyalog ile çözemeyeceğimiz bir konu yok. Ticaret ve Sanayi Odamız ile de gerekirse belli aralıklarla bir araya gelir her komite ile görüşebiliriz. Bize iletilen konularla da bire bir ilgileniyorum. Çanakkale için geliştirilecek her projede Odamıza destek olur, üzerimize düşen neyse yaparız” dedi.

Haber Merkezi

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech