Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gelibolulular zaferi coşkuyla kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, Gelibolu’da Zafer Konvoyu oluşturuldu. Çok sayıda vatandaş, araçları ile konvoyda yer aldılar.

Gelibolu’da, 30 Ağustos Zafer Bayramı coşkuyla kutlandı. İlçede, Gelibolu Belediyesi tarafından düzenlenen Zafer Konvoyu’na çok sayıda vatandaş araçları ile katıldılar. Konvoyun yapılacağı önceden haber verilmiş ve duyuruları sosyal medyadan yapılmıştı. Kısa sürede organize olan vatandaşlar Gelibolu sokaklarında birbirinden farklı görüntüler oluşturdular.

Gelibolu Belediyesi tarafından sosyal medyada konuyla ilgili, “Gelibolu’da bayram coşkusu, Belediyemiz tarafından düzenlenen Zafer Konvoyu ile zirveye çıktı. Konvoyumuza araçları ile katılan, 7’den 70’e bayram sevincini doyasıya yaşayan ve yaşatan halkımıza çok teşekkür ediyoruz. Büyük Zafer’i Gelibolu’ya yakışır şekilde kutladık. Pandemi nedeniyle Fener Alayı yerine düzenlediğimiz Zafer Konvoyuna katılım yoğundu. Başkanımız Mustafa Özacar, araç üzerinden balkonlarından, pencerelerinden alkış ve bayraklarıyla konvoyu izleyen yurttaşları selamladı” ifadelerinde bulundu.

Tunahan Ünsal

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech