Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bir dönüm noktası…”

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan,

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle yayınladığı mesajında “İşgalci güçlerin topraklarımızdan çekilmek zorunda bırakıldığı 30 Ağustos tarihi, İstiklal Mücadelesinin de dönüm noktalarından biri olmuştur” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 30 Ağustos Zafer Bayramı sebebiyle bir mesaj yayınladı. Başkan Gökhan, mesajında şöyle dedi: “26 Ağustos 1922’de başlayıp, işgale karşı vatanseverlik ve kahramanlık destanları yazdıran Büyük Taarruz’un, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkumandanlığında aziz Mehmetçiklerimizin büyük mücadelesi ile kazanıldığı şanlı tarihin yıldönümündeyiz.”

“30 Ağustos; sonsuz bir vatan sevgisiyle dolup taşan, bununla birlikte özgürlük ve bağımsızlık yolundaki inanç ve kararlılığını tüm dünyaya duyuran Türk Milletinin tarihindeki en önemli zaferlerdendir. İşgalci güçlerin topraklarımızdan çekilmek zorunda bırakıldığı 30 Ağustos tarihi, İstiklal Mücadelesinin de dönüm noktalarından biri olmuştur.”

“Nice savaşların yaşandığı bu toprakları bizlere vatan yapan, özgürlük, bağımsızlık ve egemenlikten hiçbir koşulda ödün vermeyen, eşi benzeri görülmemiş bir vatan savunmasıyla geleceğe bu zaferi armağan eden başta laik ve demokratik Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu uğurda canını veren tüm kahraman şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!”

Esra Çanlı

 

%d
Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech