Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çocuk Kültür Evi “Eğitimde iyi örnek” seçildi

Sabancı Üniversitesi ev sahipliğinde

Sabancı Üniversitesi ev sahipliğinde düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler Konferansı’nda Çanakkale Belediyesi Çocuk Kültür Evi “Eğitimde iyi örnek” seçildi.

Çanakkale Belediyesi’nin haberine göre: Eğitimde İyi Örnekler Konferansı, “herkes için kaliteli eğitim” vizyonu doğrultusunda araştırma, savunu ve eğitim çalışmalarını sürdüren Eğitim Reformu Girişimi tarafından, 2004 yılından bu yana her yıl, üreten ve iyi örneklerini paylaşmak isteyen eğitimcileri bir araya getirerek iletişim ve işbirliği temelinde yeni öğrenme ortamları yaratmayı amaçlamaktadır.

Bu yıl 17.’si düzenlenen ve koronavirüs salgını karşısında alınan önlemler nedeniyle dijital ortamda gerçekleşen konferansa “Dünyayı Çocuklar Yaratsın: Çocuk Kültür Evi Modeli” çalışmasıyla başvuran Çocuk Kültür Evi, eğitimde “iyi örnek” olarak seçildi. Türkiye’nin pek çok yerinden eğitimcilerin ve eğitim hizmeti veren kurumların başvurduğu konferansta, eğitim felsefesinden alan kurgusuna, atölye programlarından etkinliklerine kadar yürüttüğü çalışmaları sunan Kültür Evi’nin dosyası Eğitim Reformu Girişimi tarafından hazırlanan kitapçıkla eğitimcilere ve ilgili kurumlara referans olmak üzere erişime açıldı.

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech