Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Bölgemize dinamizm kazandıracak”

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga’da yaptıkları gezi ve incelemeler kapsamında Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Vali Aktaş’ı Oda’ya gelişlerinde Biga TSO Yönetim Kurulu Başkanı Şadan Doğan, Meclis Başkanı Melih Akyıl ve meclis üyeleri karşıladı. Burada açıklamalarda bulunan Vali Aktaş, Ekim ayında Biga’da gerçekleştirecek fuarın önemine dikkat çekerek “Fuarın, bu ortamda bölgemize ayrı bir dinamizm kazandıracağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nın haberine göre; Biga TSO Başkanı Şadan Doğan tarafından Vali Aktaş’a öncelikle Biga Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür edildi. Vali Aktaş ilk önce hizmet binasının tüm birimlerini gezdi. Başkan Doğan Oda hizmetleri, faaliyetleri ve Biga’nın sosyo-ekonomik yapısı hakkında bilgiler verdikten sonra, yedi yıldır Biga’ya ve ülke ekonomisine katkı sunmaya çalıştıklarını, hayata geçirilmesini özellikle arzu ettikleri başlıca projelerinin ise demiryolu ve Karabiga’ya konteyner limanı olduğunu ifade etti. Başkan Doğan konuşmasının devamında Biga Fuarı hakkında detaylı bilgiler verdi.

“ÜRETİM OLACAK Kİ TÜRKİYE BÜYÜSÜN”

Vali Aktaş ise yaptığı konuşmada “Biga her yönüyle Çanakkale’nin en büyük ilçesi. Bizler her zaman yanınızdayız. Çanakkale’de kapımız her zaman sizlere açık. Üretim olacak ki Türkiye büyüsün. Devlet olarak daima üreticinin yanındayız. Bunun için var gücümüzle çalışmaya devam etmeliyiz. Üretmeye, istihdamı artırmaya, ihracat hedeflerimizi tutturmak için hiç durmadan yatırımlarımızı artırmaya devam etmeliyiz. Ekim ayında yapılacak Biga Fuarı’nın da şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Bu ortamda bölgemize ayrı bir dinamizm kazandıracağına inanıyorum.” ifadelerine yer verdi.

Biga Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şadan Doğan son olarak yaptığı konuşmasında, “Bugün buraya geldiğiniz için sizlere çok teşekkür ederiz. Gerek kaymakamlığımızla, gerek belediyemizle ve gerekse diğer odalarımızla ve borsamızla birlikte ortaklaşa birçok faaliyet yürütüyoruz. Sizi önümüzdeki dönemde yapacağımız bir meclis toplantımızda konuk olarak ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız” dedi.

 

 

Tüm Hakları Saklıdır. | Renowtech